Wednesday, April 17, 2013

Long time no see

Assalamualaikum and salam sejahtera wat sume warga blog!

Haha,at last!Berjaya pom masuk.Hurm...kenapa la lam banyak2 orang,password aku jugak yang tak bagi aku masuk blog nie.Cian my bff type sorang2 uwahahaha.

Ok...dengan bangganya aku nak cakap aku kat Cheras sekarang.Specific location?Shhh...tak bole bagitaw.Biasa la orang femes nie takot jumpa lak kat mana-mana.


Tapi kalo da jodoh tak salah kan.Hurm,I think I just wanna talk about how I miss to write again and again je kot kat sini.

Aku semakin dilupakan dan ditinggalkan?Ada aku kesah????Sebenarnya,kita tak perlukan thousand of friends if kita dah ada yang betul-betul faham kita,accept diri kita seadanya.Coz,she's the best and she has everything.

Thanks a lot kat my besties and of coz,I wish a happy blessing's birthday awal2 kat dia pada pukul 12 tgh malam nanti.Sembunyi2 sikit "present" yang tak seberape tu.Hik3.


Okey..pada 16 April ada orang belanja aku tengok wayang Oblivion.And nak share sikit the moments aku kat Time yang x berape square tu.


Ok la citer OBLIVION tu.Hero kesayangan aku,Tom Cruise yang berlakon doe.Sci-Fi dia memang real giler.Di sebalik tabirnya,cerita nie banyak dishootkan di Greenland.Cantik sangat2 scenery dia.


Citer pasal sekumpulan angkasawan dengan misi untuk menyiasat Tet (makhluk asing).Tiba-tiba roket diorang rosak pada 2017 and si Jack Harper and sorang pempuan (aku x ingat nama watak dia) diklonkan oleh makhluk asing tu.

So,ade pe'vanish'ian memory la kat dua ketul angkasawan tu.And memory tu masih tersisa kat jack Harper Tech-49.Nak taw lagi,korang tengok sendiri la.Hihi.Gelak jahat.










klik sini utk tengok lagi gambar2 OBLIVION punye pelakon.Ok la,thanks for reading.Chow!

Wednesday, April 3, 2013

musim bunga uia

assalamualaikum =)
























hari nie keluar kelas bm dgn hati yg berbunga..
tu je nk cakap.
sekian .