Friday, March 30, 2012

siapa gadis di sebelah BLACK???

Assalamualaikum...;)

Black


Hai sumer...terkejut??Haha.Sebelum tu,aku nak bagitahu,nie first time in my life bergambar dengan artis.And he's the first.

And he's BLACK!!!Nama sebenar dia ialah Hanafiah.Aku rasa bertuah sangat dapat jumpa dia.Sebelum nie cuma nampak dia kat TV  je la.Haha.

Apa yang aku puji pasal dia ialah dia very low profile (rendah diri).And tak sombong pun time kitorang nak bergambar dengan dia.Hihi.And aku harap semua artis dapat contohi dia.Semoga dia berjaya dalam kariernya,Aminn..:)

Nie aku pergi program BICARA RAKYAT..live kat TV1.Dan seorang lagi aku jumpa.Dia nie sangat berwibawa.Kira bakal pemimpin kita la nie,InsyaAllah.Semoga dia terus berjaya and aku harap keterampilan dia nie boleh jadi contoh kat remaja-remaja lain.InsyaAllah..Aminn..=)

Nama dia Muhamad Mukhlis Maghribi.Sila add fb dia kalau sudi di sini and confirm dia akan approve.

Muhamad Mukhlis Maghribi
Sekian,thanks sudi singgah!

No comments:

Post a Comment