Monday, March 19, 2012

CaRa NaK HiLanGkan StRess

Assalamualaikum...helu awek manja and wassup gayboy sekalian.

Hari nie cikgu (ehem-ehem) nak bagitau cam mane cara nak hilangkan stres korang.Tipu la kalau korang tak pernah stress.

1.Tarik nafas
Nie kira yang simple tahap lembu beranak kembar la der.Ko tarik,ko hembus.Ko tarik,ko hembus.Asal hembus ko tarik ler tu.Haih.Susah ker?Tak an.Kira nie proses pembelajaran la.Sok nak beranak senang.Haha.And jangan lupa,time ko hold nafas tu,cer zikir sikit.Sebut Allah Allah Allah pun kira ok dah.Pakej,kesihatan sekali ngan pahala ko dapat.

2.Tenung
Tenung...perhati betul-betul.Kalau korang tengok dia gerak cepat tu,maknanyer stress korang gilerrrrrr stress ah wa cakap lu!Tapi kalau steady and sikit-sikit maknanye korang stabil but not really.Try to tengok nie and make sure tak gerak sangat.Kalau korang tengok dia tak gerak langsung,korang memang betul-betul setabil and setable la tu..

3....to be continued...wahahaha..nak tawu lagik korang kena keep update ngan aku..chow!!!

No comments:

Post a Comment