Tuesday, January 10, 2012

Malam Pertama...

Assalamualaikum...


Yahuuu..akhirnya dpat gak aku rasa malam pertama yang aku nanti-nantikan.I know everybody wait for this!Kan kan kan???


Wahahaha.First night aku kat stadium.Stadium Nasional Bukit Jalil.Walaupun kalah,still aku rasa happy dapat tengok perlawanan yang cukup bertenaga dari mereka.


Kepada Negeri Sembilan,tahniah!Menang 2-1 kepada Gomo Kelate Gomo.Chow!



For sure aku tahu...mesti ramai yang singgah sini!Haha...korang nie,tak ada benda lain ek nak search kat google tu,malam pertama la..mimpi basah la..dara la...adoiii...macam nie la orang kita,bila nak maju lau asyik pikior benda tu je.Tak ke mana nyer.Pi mai pi mai tang tu gak la hidup kita.


Membebel panjang lak.Haha.Anyway,thanks gak sudi baca!Anyeong!!

No comments:

Post a Comment