Monday, January 16, 2012

kEnaPa mEsTi aKu MeNanGis...

Assalamualaikum to all readers..

Salam happy and ceria selalu semua.Uuuu...perut nie rasa lapar la.Tak tahu la kenapa.Semalam an,aku borong sakan.Puiihhh...



Before that,Alhamdulillah ayah aku dah sihat balik.Esok,InsyaAllah dia dah boleh balik.Hehe.Seronoknya,tak sabar nak dengar dia lecture aku macam selalu.

Hahaha.Semalam aku beli Mc'D Chicken Prosperity.Then,makan nasi ayam kat Masjid Jamek.Jalan-jalan bawa diri sampai sesat.Tapi pelik,boleh pulak aku jumpa Sogo time sesat-sesat camtu.

Kalau aku nak pergi Sogo,tak jumpa pula bangunan uh.Eihhh..tensen!Then aku masa balik kolej,aku beli laksa Kedah yang memang best tahap gaban kat pasar malam.

For the second time,aku beli ice-blended.Kalau korang nak tahu,aku jarang beli benda alah nie.Tengokla,duduk kolej dah dekat setahun lebih,baru 2 kali beli.Hehehe.

Tapi an..pehhhh...layan habis ar..Weii..aku rindu la.Rindu sangat nie.Uwaaa...rasa macam tak nak hidup dah.
Okeii.InsyaAllah aku boleh!

Lagipun kenapa aku harus menangis.Sebab satu makhluk yang tak sayang aku,takkan aku nak tinggalkan dunia nie.Lagipun,dah cukup ke amalan aku.Uwaaa..



Keluarga aku perlukan aku.Mereka menyayangi aku.Kawan-kawan aku,mereka terima aku seadanya aku.InsyaAllah.Aku mesti kuat.

Walau dalam mana rindu aku,if dia bukan untukku,tetap kami takkan bertemu.Huhu.Ikhlaskan saja.Duhai hati,dengarlah bisikan ini.Terkadang,ada benda yang kita sayang,kita terpaksa lepaskan.



Allah pemilik cinta hakiki.Berserah dan pasrahlah pada yang SATU itu.Ya Allah,pimpin daku.Aminn..

Sekian,and thanks sudi baca.

No comments:

Post a Comment