Tuesday, November 1, 2011

urm...

Assalamualaikum...

Hai hai bye bye..haha..lama dah aser aku x join mencoret kat cni..kesian besties coret sensorang.Bukan ape blog aku  SINI pom x terjaga.dah berhabuk pom,wahahahaha.

Bukan ape,sibuk kejadah sumer tak tak tak.Olwez aku x heran sangat.Tapi,disebabkan peristiwa kena HIJACKED tu,aku tak boleh nak masuk.Nak masuk pom x boleh,nak berceloteh uuuuu jaOh lagi la gamaknyer.

Actually,x byk yg aku nak cakap.Juz nak gtaw kehampehan aku tym pergi kursus kahwin ritu.OOOOOOOOOOOOOO...mendatangkn marah r!Memang sumpah aku nak sumpah diorang makan sup sesumpah hahaha.Dah mentang2 cukup2 2000 org contestant,ade ke patot nyer halaunye geng kitorang.

Not just kitorang,dak uia pom same!Takyah cakap kat mane,kang x pasai2 kena hack lak blog kitorang nie!Sumpah memang hangen aku yang memang x berape nak hangen kat situ...haha...opsy!

Sekian..