Tuesday, August 23, 2011

aku nak kasik sepatah dua kata...

Assalamualaikum....to all readers,selamat berpuasa...

First of all,aku nak ucap terima kasih banyak-banyak kat korang yang sudi follow blog seciput aku and the fren nie...kitorang nie..u know..banyak sangat sangat citer nak dikobarkan...

Sampaikan campur aduk antara emosi,realiti,fantasi,cerita-ceriti..gosip...apa lagi ek..entah la..tambah-tambah aku yang kepala tak betul nie..multi-personaliti gitu lor..tapi bukan tahap kena masuk spital la,still normal..ehem...

okeh..sebelum aku membebel panjang..dan entah ape lagi yang nak aku karutkan..aku nak ucap selamat hari raya..maaf zahir batin kat korang...pada yang memandu balik kampung..hati-hati yer... aku kat kampung nie..ngabihkan boreh mak bapak..hehe(walaupom tu perkara paling best)..aku tersangaaaaaaaaaaaaaaaat la boring...


u know what...dulu aku tak pernah persoalkan kesingle-lan aku nie..tapi bila kita da biasa ade teman..tapi tetibe teman da takde disisi..the pain i can't bear alone...thank God aku still ade kawan-kawan yang beri semangat...yang penting,mek aku..dia selalu ingatkan aku.."anok mek comeii..."hehe..tu yang aku suke..


mek aku selalu tipu anak die...tapi takpe...aku akan buktikan kecomelan aku nie..sumer orang chomel..so u oll..aku dedikasikan lagu nie..enjoyyyyy....(aku kuat lepas tengok cerita MY GIRL sepanjang duk kampung,ngeh9)...


thanks sudi baca...wassalam














1 comment:

  1. hahaha ,,, comel jer jijan taw ... kutil2 eeee ...

    ReplyDelete