Wednesday, August 3, 2011

3 Ogos

Assalamualaikum to all readers and welcome back to our world...=)

Its 3 August today..and banyak sangat benda berlaku pada tarikh nie..first sekali..birthday HEARTBREAKER..walaupun teruk gaduh,putus kawan kejadah sumer..aku still remember..its all about him..

Next is about a year dah aku kenal seorang nie..dia,aku dah anggap macam abang..ehem..okey,2hb kitorang jumpa kat i-city Shah Alam...malam tu..naik bas sama-sama balik Kelantan,so 3hb gak r..whee...and last day aku dan dia seorang waiter..because after that aku sambung kerja sebagai cikgu lak...dia stay Kelantan...ngee


paling sakit..aku gaduh lagi dengan budak tu..sape lagi..adik angkat aku la..kali nie..officially break-up..no more adik-adik..not even frienship..sedih??ya...sangat sedih...tapi biarlah...so starting 3hb..aku tak ada sapa-sapa lagi...

3hb...why banyak sangat cerita about 3hb?Entah..aku tak nak tahu...and aku harap...masa cepat-cepat berlalu untuk aku tinggalkan 3 Ogos secepat mungkin...Kekuatan bukan datang dari stamina..tapi dari azam yang ditiup semangat dengan pertolongan Allah SWT..


InsyaAllah..jom sama-sama jadi kuat...wassalam...

Thanks sudi baca...

1 comment:

  1. jijan be strong ... xyah lh pikir psl cinta cintun nie yer ... pikir psl jijan jer ok ... blaja sgh2 yer jijan .. suja de d cc jijan ok .. love u beb !

    ReplyDelete