Tuesday, August 23, 2011

aku nak kasik sepatah dua kata...

Assalamualaikum....to all readers,selamat berpuasa...

First of all,aku nak ucap terima kasih banyak-banyak kat korang yang sudi follow blog seciput aku and the fren nie...kitorang nie..u know..banyak sangat sangat citer nak dikobarkan...

Sampaikan campur aduk antara emosi,realiti,fantasi,cerita-ceriti..gosip...apa lagi ek..entah la..tambah-tambah aku yang kepala tak betul nie..multi-personaliti gitu lor..tapi bukan tahap kena masuk spital la,still normal..ehem...

okeh..sebelum aku membebel panjang..dan entah ape lagi yang nak aku karutkan..aku nak ucap selamat hari raya..maaf zahir batin kat korang...pada yang memandu balik kampung..hati-hati yer... aku kat kampung nie..ngabihkan boreh mak bapak..hehe(walaupom tu perkara paling best)..aku tersangaaaaaaaaaaaaaaaat la boring...


u know what...dulu aku tak pernah persoalkan kesingle-lan aku nie..tapi bila kita da biasa ade teman..tapi tetibe teman da takde disisi..the pain i can't bear alone...thank God aku still ade kawan-kawan yang beri semangat...yang penting,mek aku..dia selalu ingatkan aku.."anok mek comeii..."hehe..tu yang aku suke..


mek aku selalu tipu anak die...tapi takpe...aku akan buktikan kecomelan aku nie..sumer orang chomel..so u oll..aku dedikasikan lagu nie..enjoyyyyy....(aku kuat lepas tengok cerita MY GIRL sepanjang duk kampung,ngeh9)...


thanks sudi baca...wassalam














Wednesday, August 3, 2011

3 Ogos

Assalamualaikum to all readers and welcome back to our world...=)

Its 3 August today..and banyak sangat benda berlaku pada tarikh nie..first sekali..birthday HEARTBREAKER..walaupun teruk gaduh,putus kawan kejadah sumer..aku still remember..its all about him..

Next is about a year dah aku kenal seorang nie..dia,aku dah anggap macam abang..ehem..okey,2hb kitorang jumpa kat i-city Shah Alam...malam tu..naik bas sama-sama balik Kelantan,so 3hb gak r..whee...and last day aku dan dia seorang waiter..because after that aku sambung kerja sebagai cikgu lak...dia stay Kelantan...ngee


paling sakit..aku gaduh lagi dengan budak tu..sape lagi..adik angkat aku la..kali nie..officially break-up..no more adik-adik..not even frienship..sedih??ya...sangat sedih...tapi biarlah...so starting 3hb..aku tak ada sapa-sapa lagi...

3hb...why banyak sangat cerita about 3hb?Entah..aku tak nak tahu...and aku harap...masa cepat-cepat berlalu untuk aku tinggalkan 3 Ogos secepat mungkin...Kekuatan bukan datang dari stamina..tapi dari azam yang ditiup semangat dengan pertolongan Allah SWT..


InsyaAllah..jom sama-sama jadi kuat...wassalam...

Thanks sudi baca...