Saturday, July 9, 2011

hati die berbisik...

Assalamualaikum...

sahabat..die sunyi...die tak berani nak bersuare dah...sebab setiap kata-kata die,banyak wat orang luke..die nak diam je..die banyak wat orang marah dari kate-kate die..die rindu suasana dulu...meriah...tapi dulu..takkan sama untuk sekarang....

die rindu...kawan-kawan yang setia di sisi..setia bagi semangat..salah die..tak pandai nak hargai dieorang..die sedih...tapi die jugak syukur...die masih ada Allah..masih ada ibu...masih ade ayah no.2 nyer yang sayang die sangat-sangat..masih ade seorang kawan yang sangat-sangat loyal..die tak tahu pe akan berlaku lau kawan die yang sorang tu pergi dari die..jumpe die out of blue...die sayang blue sangat-sangat...

die ade kawan-kawan yang sangat giler-giler...yang selalu bagi die ketawe...famous four..die syg mereka..kwn2 mrsmkt yang rindu die..walaupun di mrsm dulu die selalu alone...

"lupakan kebaikan kita pada orang lain..lupakan keburukan orang lain pada kita..."

thanks sudi baca...

No comments:

Post a Comment