Wednesday, June 1, 2011

MAKAN ANGIN BERSAMA GENKCORNER


Assalamualaikum to all readers...

First of  all nak ucap terima kasih kat genkcorner sebab sudi follow blog kitorang yang tak seberapa nie.Thanks gak kat new followers yang follow.Sila klik link tu untuk join segmen nie.

Hmm..citer sal makan angin.Teruja gak nak join.Tengoklah camner nanti.

Untuk information korang,ada cabutan bertuah taw.Gud luck genkcorner n yang join and all da bez!

Before that saya nak tag...

platunkhaz
suza
shukri

-tq sudi bacer-

3 comments:

  1. genk tak prasan awk join,, coz xda link kat ruangakn komen,,apapun thnx coz sudi join ^_^

    ReplyDelete
  2. hehe. thanks tag! XD

    jap lagi buat :)

    ReplyDelete
  3. @genkcorner..da bg link..emm x berjayer masuk kot kt ruangan komen..tp die da gtaw ulasan anda b'jye n disimpan..

    @sergeant keroro..u r most welcome

    ReplyDelete