Saturday, May 7, 2011

enTry PengHargAan wat FOllOwer ke-30!

Assalamualaikum to all readers..

Pertama sekali,saya nak ucapkan berbanyak terima kasih kepada semua followers yang sudi memfollow blog kitorang yang tak seberapa nie.Alhamdulillah,semakin lama semakin ramai sudi bertandang.

Tahniah wat Hantu kerana menjadi follower ke-30 kitorang!Dan kami menunggu siapakah akan menjadi follower ke-60 kami nanti.InsyaAllah.Korang yang membaca entry saya nie dipersilakan memfollow beliau.

Pada pandangan saya,beliau seorang yang kelakar and easy-going.Cewahh...promote lak.Tu bukan apa,even tak pernah jumpa beliau,berdasarkan penulisan seseorang,kita boleh kenal sikit-sikit perwatakan seseorang tu.Ye tak?

Tak seronok kalau menulis tak selit gambar.Haha,kali ni korang boleh tengok gambar beliau di ruang follower,haha.Orangnya hensem!Hehe.

Okeylah,last words thank you very much sudi follow kitorang dan teruskan memfollow kitorang yang entah ape-ape nie.Trademark kitorang "when two girls share the same laser button" berjanji untuk terus berblogging dan melaser-gun sehabis baik!

-Thanks for reading-

No comments:

Post a Comment