Saturday, April 23, 2011

LeLaKi yaNg bOleH bUaT aKu PenGsan!

Assalamualaikum to all readers...clock show 5.26 a.m and aku tak tidur dari semalam.Nie sebab tidur siang punye pasallah!Ayyak.And tiba-tiba je aku teringin nak post satu entry yang gedik tahap cipan masak kunyit,hehe.Bukan apa,kalau korang nak tahu,minggu nie aku banyak mengalirkan empangan air mata.Aku sedih tahap cekodok basi weii menangis.Seperti yang korang dah baca kat entry sebelum nie Kenapa Aku Menangis...


You know,betapa besties aku nak protect aku,dia siap nak buat post laser gun untuk ditujukan kepada si pematah hatiku tu,ouch!Tapi as professional student,i've got to be professional right?Kang tak pasal-pasal aku kena nuklear bom lak pasni.Maunya tsunami dan menggunung bengkak mata nie.Cer korang tengok aku.Tu muka after semalaman menangis.Bengkak-bengkak lagi.Nasib baik la aku tak taruk plaster kat bawah mata tu.Mekap?Hmm..aku tak suka sangat.That is real me.Tapi time gedik-gedik nak ambil gambar sorang-sorang,aku mekap la.Tapi tak boleh tunjuk kat korang,malu.For my future hubby nanti,InsyaAllah.

Okey,berbalik ke tajuk asal!Aku sejak sekolah menengah lagi suka sangat kat lelaki yang macam nie..
1)Baik
2)Rambut belah tengah
3)Pakai spek
4)Rajin
5)Berdisiplin

Haha..korang nak tahu apa rumusan yang kawan-kawan aku bagi??Aku suka budak yang SKIMA!!!Aku pun tak tahu kenapa aku suka that kind of person.Nak dijadikan cerita,aku pernah suka budak yang sekelas denganku.Only my besties know who he is.Haha,tu pun aku start suka time Form 2.Tapi dia...sangat baik and sangat alim.Serius,aku tak pernah jumpa guy yang sebaik dia untillah aku pindah sekolah.And until now,dia takkan tahu aku suka dia.I'm shy to confess that feeling.Sebab aku tak layak untuk orang sebaik dia.

Tobey Maguire
And golongan skima nie ada something yang aku tak reti nak describe.Yang penting,i love this kind of person!Haa..dia ada iras-iras Tobey.Aku pernah panggil dia Spidey!Tergelak dia and cakap apasallah aku panggil dia macam tu.Kalau ke pekan,mesti bertembung dengan dia.Tapi mujur,dia tak perasan.And dia dah ramai orang suka.Yang suka dia semuanya cantik-cantik.Then,aku rasa kecik je.Ok then...

Jimmy Shergil
Mamat nie first time aku tengok masa tonton cerita Hindustan bertajuk Dil Hai Tumharaa.Jatuh hati tengok rambut dia.Arghhh...Tapi sekarang nie,susah nak cari guys like this.Kebanyakannya nak pacak-pacak macam landak.Seriau aku tengok,huhu.And pada aku,skima guys lebih memahami and sensitive terhadap women's feelings.Diorang bertanggungjawab and bila bercinta,mesti setia sampai pintu syurga.


Sekarang,aku nak pesan pada diri aku.Aku takkan berhenti menyintai future hubby yang aku tak tahu siapa tu.Aku akan tunggu dia.Mungkin,Allah uji aku,jumpa dengan orang salah dulu.Yang selalu buat aku menangis.Yang sakitkan hati aku.Hanya kerana aku menyintai dia.Tapi,aku mahu kuatkan semangat,untuk hapuskan Mr.A jauh dari dasar hati ini.Dan aku harap Mr.Spidey takkan tahu tentang perasaanku terhadapnya sampai bila-bila.Ameen.

-Thank korang sudi bace-

No comments:

Post a Comment