Monday, April 25, 2011

hePpi BeFdaY girL!!!

Assalamualaikum...syukur ke hadrat Ilahi dengan limpah kurnianya dapat kita sama-sama berkumpul di medan perhimpunan Sekolah Menengah Kebangsaan Machang...hakhak..ada ke patut...Hmm..Nie bukan nak buat iklan Intimate Sanitary Pad taw,tapi its more to describe how obviously our intimacy..fuyyoooo!Ayat tak boleh blah!

We are Intimate!!!Haha


Okey,first and foremost nak wish birthday kat my besties,Rosmaizan!Dia sekarang sedang struggle untuk exam sekarang nie.Beb,I can't wait for your entry.Huhu.Actually,dah lama nak post entry birthday girl nie,tapi wifi kat kolej tak menjadi.Kalau lembab macam siput sedut tak apa lagi,ni dah tahap siput tercekik.Langsung tak boleh nak masuk.


Bila dah boleh masuk,dah lewat.So,saya lepaskan gian dengan mengPOSTkan entry geli-geli.Bukan satu,dua pulak tu.Haha.Kitorang ada biology,chemistry and physics sekaligus.Birthday kitoang sama-sama 18 haribulan!Cuma bulan je beza,hahaha.Beb,ko lagi tua!Huhu.

18 April 1992
HAPPY BIRTHDAY AND SWEET 19!Biar lah gue dah ucap banyak kali pun,gue tetap nak wish jugak!Beb,last year kita nak jadi budak belasan tahun.After this,we are puluhan people.Waaaaaaaa...dah tua!

Still tak boleh lupa dengan hadiah yang gue bagi kat ko.Haha.Kotak yang tak boleh blah!Jangan cer kat orang lain taw!


And I hope you always in happy day,everyday.And,I'll pray our friendship will last forever till the last breath.Ameeeennn..

-And to all readers,thanks for reading-

2 comments:

  1. haha...mmg xley blah...thanx beb....
    yeah....pas exam t mican akan m'buka tirai dgn entry yg mmg xkn ter blah,xley blah n blah3...haha,,,fuh,,,,agk x sabor nk buat kenyataan balas terhadap encik sarip dol tu.hmmm...until then,wish me luck n happy always!!!!XD

    ReplyDelete
  2. Ameeen..my prayer always with you...u r welcome to facebook..hahahahahaha..gooooood luck!do ur the bestest k..

    ReplyDelete