Saturday, April 23, 2011

biLa tAk aDa keRja...

Luv diz picture!!!
Assalamualaikum to all readers...entry ni dah lama ditunggu-tunggu,cewah.Specially dedicated to my besties,Rosmaizan and the cute-cute girls,Ayue and Kak Jana.These are for yours!!!

Ayue n K.Jana

Mak cik mane la kat tepi Ayue tu...hehe

The Gossip2 Sdn Bhd Partnership..
Musannnyerrr...
Pandangan maut!!!
Budak cute nie dari Johor..=)
Okey,tu belum cukup tau.Pernah hari tu,saya and my besties pergi Mid Valley.Bergambar la dengan si Hush Puppies nie,ohh mak aii.Dapat belon seDOZEN!Haha..time tu memang tak boleh blah.Tu la,padan muka saya,ada satu nak satu lagi belon.Nah!Dia bagi semua!!Tak ada kerja cari kerja betul saya nie!!

Tak boleh blahh!
Saya jadi promoter tak bertauliah pulak kat Mid.Hampeh!Malu tak usah cakap la.Rosmaizan tersengih-sengih tengok gelagat saya.Untuk mengatasi semangat kemalu-maluan ini,saya tiba-tiba dapat idea nak bagi budak-budak je belon tu.Hajat pertama nak buang,tak sampai hati.Haha.(Actually,belon-belon tu tak muat nak dimasukkan dalam tong sampah!Hahahaha)

Syukur,budak-budak tu semua sporting.Orang tua je cacing rawit sikit(cerewet).Ada ke patut dia ingat saya nak bagi ajaran sesat!!!haha..Apa-apa pun,hang out dengan besties is the most enjoyful time ever.Beb!Thanks for ur KFC's treat!

-Thanks sudi bace-

2 comments:

  1. zizan...ades..abes ko pomot muke akue yee.....yap la sok..aku bungkus ko...huhu

    ReplyDelete
  2. specially create tuk sume dak cute-cute...lalalala

    ReplyDelete